familjerätt-vårdnadstvist-malmö-barn

Familjerätt

Har du familjerättsliga problem kan du känna dig trygg med att anlita oss på Advokatfirman Guide. Vi hjälper dig med det juridiska. Står du inför en vårdnadstvist hjälper vi till som juridiskt biträde att företräda dig som förälder. Har du frågor som rör barn och boende finns vi tillgängliga att besvara dina frågor. Vi hjälper dig att lösa din situation till det bästa.

Advokater som är specialiserade inom familjerätt

Det spelar ingen roll om det är familjerätt, migration eller ekonomisk familjerätt det handlar om. Oavsett hur ditt ärende ser ut finns vi redo att hjälpa dig när du är i behov av juridisk rådgivning och stöd under processens gång.

Våra familjerättsadvokater arbetar dagligen med allt från mål som rör boende och umgänge till vårdnadstvister. Vi hjälper dig om du behöver ett juridiskt biträde i en tvist om var ditt barn ska bo, eller hur ofta barnet ska träffa dig eller den andra föräldern.

familjerätt-advokat-malmö-trappa-rådgivning-hjälp

Experter inom familjerätt i Malmö och Stockholm

Våra advokater har stor erfarenhet av allt som rör familj, ekonomi och migration. Vi engagerar oss i många olika delar och har juridiken på vår sida för att hjälpa dig när det uppstår problem.

  • Migrationsrätt – på vår advokatfirma arbetar flera specialister inom asylrätt, uppehållstillstånd samt arbetstillstånd
  • Ekonomisk familjerätt – vi upprättar exempelvis trygga samboavtal i händelse av att ditt samboförhållande skulle ta slut
  • Tvångsvård – vi har lång erfarenhet av att företräda personer i mål om LVM, LVU, LPT och LRV
  • Barn och familj – våra familjerättsadvokater biträder mammor och pappor i vårdnadstvister, samt andra tvister som rör barns boende och umgänge med barn
Hör av dig till våra advokater på Advokatfirman Guide för kostnadsfri rådgivning. Vi hjälper till i alla ärenden som rör familjerätt.